De Ware Jacob

Het panoramisch visioen.

5

De Toren van Babel in het oude Babylon brengt ons terug naar Mesopotamië ( land tussen twee rivieren) Dit is het land van de god Babel. Het land ligt tussen de rivieren de Eufraat en de Tigris.

Heden is dit land herkenbaar als Irak met de huidige stad Bagdad.

Tegenover deze Babylonische waanzin met de toren van Babel (als weg naar god) gedenken wij de oude zijderoute met de verduisterde Jason Arras welke tot heden bekend is gebleven in de stad Batumi in Georgië.

Jason met de Argonauten is bekend gebleven door; De orde van het gulden Vlies opgericht door Hertog Filips de Goede in de 15e eeuw.

Wij gedenken nu ook de havensteden Trabzon en Samson in Oost Turkije. en het vergeten koninkrijk Urartu  nabij de berg Arrarat. met de historische ark van Noach.

Binnen dit gebied vinden wij ook bij de stad Igdir en de in de Bijbel vergeten Arras rivier waar Jezus de eerste Koning van Armenië heeft gedoopt. De in de  Bijbel vergeten Arras rivier gaat over in de vergeten Kura rivier in Georgië en binnen deze streek vinden wij het oude paradijs.

Het boek De Ware Jacob brengt U terug in de tijd van het paradijs en de zogenoemde tuin der lusten en de vergeten zijderoute.